18 jan. 2014

Gala :)


Det är inte varje dag man får en inbjudan till en gala!


Halloj bloggisar!

Nu har vi äntligen varit och tittat på nya ytterdörrar, och vi har nääästan bestämt oss.
Det är inte bara rätt kulör och modell man ska bestämma…
Det ska också väljas om det ska vara klarglas, frostat- eller cotswaldglas. U-värde. Vill vi ha utanpåliggande eller infällda gångjärn. Höger eller västerhängd. Handtag...

Och, jag menar de här dörrarna lär vi ju få leva med ett tag, så man vill ju så gärna att det ska bli rätt (och att det dessutom fortfarande ska kännas rätt om 10 år…)

Idag har barnen sina vänner här så det är full rulle i huset :)
Ska fixa lite fika till oss här nu men jag kikar in lite senare.

Kramisar!

3 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Cotswaldglas har jag aldrig hört talas om. Vad är det? Jag är i alla fall glad att jag tänkte på att beställa råglas till våra ytterdörrar och sidofönster. Gillar inte tanken på att folk kan titta rakt in i huset.

Kram Lena

Maria - Wikers Liv sa...

Ja, det är mycket att tänka på när man köper dyrare saker, som man kanske inte har för avsikt att byta ut om något år. Vi är supernöjda med vår ytterdörr. En pardörr utan fönster, men med sidoljus och överljus. Vi tog faktiskt klarglas, och jag var rädd att det skulle kännas som att vi "lämnade ut oss", men det gör faktiskt inte det. Vi hade inget hallfönster i förra huset, och cotswoldglas i dörrens fönster, och det kändes lite "instängt" där, så då ville vi ha in mer ljus och "syn" utåt ;)
Kul med galainbjudan!
Kram och ha en fortsatt fin helg!
/Maria

Fröken i Söder sa...

KUl med gala! Det är inte lätt att välja dörr, den ska ju hänga där ett tag...
Kram Stina