26 juli 2014

StugbytardagJösses hörni vad hett det är! 
Känner inte av det så mycket i veckorna eftersom jag fortfarande jobbar, och vi har en alldeles ypperlig luftkonditionering:) Men när man kliver utanför dörren för fika eller lunch är det som att gå in i en just avstängd bastu!

Men idag har jag iaf varit uppe tidigt och slipat på mina nyinsatta fönster, dvs det är fodret (eller utsalning som det visst heter på snickarspråk…) som ska målas. Fast man orkar verkligen inte mycket i värmen…Reglerar vätskebalansen genom att då och då fylla på med rabarbersaft, made my me.

Poolen lockar också så klart, men först ska vi klara av en födelsedagsfika hos goda vänner.

Vad gör ni själva när det är så här varmt?


Utanför mitt hus rullar just nu en strid ström av bilar. Det märks så väl när de är stugbytardag. Nästa helg är det vår tur att ge oss ut på vägarna:)


Ha en fab lördag!

16 juli 2014

Borgholm


Mötte upp min familj i Borgholm efter jobbet igår. Tog en bit mat och gick sedan en vända på stan' och kollade på löparna i Victorialoppet. Vi var i n t e ensamma om man säger så...

Hade ju såklart ingen kamera med så här kommer lite ajfån-bilder.

Vy mot hamnen.

 Kul för barnen:)

Stadshuset.

Foppa-tassar:)
 Ett måste...

 Massor av löpare som aaaldrig ville ta slut.


Socitetsparken.


Mina barn springer lilla Victorialoppet varje år, och det är inte utan att man blir lite sugen när det är så skön stämning längs banan och det står massor av glada människor och hejar på:)

Nu är det bäst att se till att få något gjort här - ännu en dag på jobbet väntar i morgon.

Kram!

14 juli 2014

Grattis Victoria!
Det har väl inte undgått någon att vår vackra kronprinsessa fyller 37 idag,
och att det är Ölands nationaldag!


Bild lånad från Kungahuset


Idag visar sig verkligen inte Öland från sin bästa sida, i alla fall inte vad det gäller vädret…
Själv sitter jag uppkrupen i favoritfåtöljen och tittar ut på regnet och tycker så synd om krakarna som sitter nere på vår idrottsplats och fryser!

I morgon kommer den istället vara proppfull med ungar med massor av spring i benen för då går ju Victorialoppet av stapeln. Mina barn ska springa "lilla victorialoppet" som har blivit en tradition i vår familj. I år är dock första året som jag inte kan vara med och heja på eftersom jag jobbar :(  

Såå, glad (öländsk) nationaldag på er!